2022. december 9., péntek

Safety Diver képzést indít a UEF

Safety Diver képzést indít a UEF

A UEF - Víz alatti Felfedezők Szövetsége örömmel jelenti be oktatási programjának legújabb elemét a Safety Diver képzést.

Az új program - amely 2022 november 26-án indult az oktatóképző és -minősítő tanfolyammal - célja a búvárok és a merülések biztonságának növelése. Ennek megfelelően az elméleti anyagrész a merülés biztonságát növelő tényezőkkel és a potenciális veszélyforrásokkal foglalkozik, valamint az oxigénes elsősegélynyújtás fontosságával, eszközeivel, egészségügyi, műszaki hátterével, alkalmazásának módjával. A tanfolyam gyakorlati részében pedig az elsősegélynyújtó felszereléssel, annak összeszerelésével, a normobár oxigén lélegeztetésének módszereivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A Safety Diver program a UEF e-Learning rendszerében érhető el, digitális tananyagot és digitális minősítést (igazolványt) tartalmaz. A tananyagot Kerékgyártó Attila UEF (IC) búvároktató készítette el Dr. Gőbl Anna szakmai irányítása és lektorálása mellett. 

A Safety Diver specialitás minősítés megszerzéséhez - a betöltött 14 éves életkor mellett - a tantermi gyakorlatok sikeres bemutatása és az eredményes elméleti vizsga szükséges. Az érvényes Safety Diver minősítés pedig előfeltétele a Rescue Diver, Master Scuba Diver, Divemaster és bármely oktatói minősítés megszerzésének, kétévente megújítandó ismeret felfrissítéssel.


A bejegyzés először a UEF blogon jelent meg, szerzője a UEF.

Ha tetszett oszd meg az ismerőseiddel is. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése