2023. június 23., péntek

Új OWD e-Learning tananyag a UEF-nél

Alapfokú búvárismeretek már elektronikus tananyaggala

Újabb tananyaggal bővítette e-Learning rendszerét a UEF - Víz alatti Felfedezők Szövetsége

Örömmel értesítünk, hogy elkészült a UEF Alapfokú búvárismeretek elektronikus tananyaga, amely a jövőben a több mint 20 éve használt és öt átdolgozást megélt nyomtatott tankönyvet váltja ki. A tananyagban a kisebb frissítések mellett immár digitálisan tölthető ki az önellenőrző teszt.
A UEF továbbra is elkötelezett amellett, hogy búvárai elméleti tudásuk rendszeres felfrissítésével növeljék a merüléseik biztonságát, ezért az újonnan megjelenő tananyagot díjmentesen hozzáférhetővé tesszük minden UEF Scuba Diver, UEF Junior Open Water Diver vagy UEF Open Water Diver minősítéssel rendelkező búvár számára. Az e-Learning termékpalettánk legújabb eleme így már akár számodra is elérhető!

A tananyagot és az önellenőrző tesztet megtekintheted a mobil alkalmazás vagy a weboldal e-Learning menüpontjában. A UEF mobil alkalmazás ingyenesen letölthető az AppleStore-ból és a Google Play áruházból az alábbi linkeken:


Digitális igazolványaidat és profilodat elérheted az admin portálon is abban az esetben ha már regisztrált UEF búvár vagy: https://admin.uef.hu.

Élményekben gazdag, biztonságos merüléseket kívánunk!


A cikk először a UEF blogon jelent meg, szerzője a UEF.

Ha tetszett az írás oszd meg az ismerőseiddel is. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése