2024. március 5., kedd

Megjelent a UEF AOWD e-tananyag angol és magyar nyelven

Megjelent a UEF Haladó búvárismeretek digitális tananyag

Megjelent a UEF Haladó búvárismeretek digitális tananyag, amely mostantól felváltja a haladó tankönyvet. A tananyag ezúttal nemcsak színes képekkel illusztrált, de angol nyelven is olvasható, így a magyarul nem beszélő búvárok is használhatják. A haladó e-tananyagnak is része egy önellenőrző teszt is, amelynek segítségével a búvárok maguk is ellenőrizhetik felkészültségük szintjét. 


A UEF továbbra is elkötelezett amellett, hogy búvárai elméleti tudásuk rendszeres felfrissítésével növeljék a merüléseik biztonságát, ezért az újonnan megjelenő e-tananyagot díjmentesen hozzáférhetővé tesszük minden olyan UEF búvár számára a korábban már megszerezte AOWD, vagy JAOWD  minősítését.

A tananyagot és az önellenőrző tesztet megtekintheted a mobil alkalmazás e-Learning menüpontjában. A mobil alkalmazás ingyenesen letölthető az AppleStore-ból és a Google Play áruházból az alábbi linkeken:


Digitális igazolványaidat és profilodat elérheted a UEF admin portálon is abban az esetben ha már regisztrált UEF búvár vagy: https://admin.uef.hu.

Élményekben gazdag, biztonságos merüléseket kívánunk!


A cikk először a UEF blogon jelent meg, szerzője a UEF.

Ha tetszett az írás oszd meg az ismerőseiddel is. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése